Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Fudbaleri Portugalije doputovali su u Beograd na meč kvalifikacija za Mundijal, koji će igrati protiv Srbije u subotu od 20.45 uz direktan prenos na TV Nova S.

Portugalci su na početku kvalifikacija pobedili Azerbejdžan autogolom, pa je jasno da to nije bilo spektakularno „pumpanje“ samopouzdanja pred dolazak u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ

Žoao Feliks je o tome govorio pred ovaj meč.

„Srbija je druga vrsta tima, to će biti drugačija utakmica. Moraćemo da provedemo neko vreme bez lopte, znamo da ćemo morati da budemo agresivniji u odbrani. Nadamo se da ćemo izaći iz meča sa pobedom“, rekao je igrač madridskog Atletika za sajt Saveza.

Azerbejdžan se zabunkerisao, sa čime se Portugalci nisu najbolje snašli kada je u pitanju efikasnost.

„Ovde može biti otvorenija igra i to je dobro za nas. Znamo to, jer možemo iskoristiti kontre. Srbija je dobar tim, ima dobre igrače i otvoriće se više od Azerbejdžana. Za nas može biti korisno, da ne igramo protiv tima koji je toliko zatvoren pozadi“, naveo je Feliks.

On je odgovorio na kritike.

„Iako smo postigli samo jedan gol, stvorili smo nebrojene prilike protiv Azerbejdžana, i njihov golman je branio vrlo dobro. Nismo postigli gol u ovoj utakmici, možda ćemo postići gol u sledećoj. Bio sam blizu postizanja pogotka, isto važi za saigrače, ali moramo nastaviti da stvaramo šanse“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar