Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Dušanu Vlahoviću i Juventusu baš ne ide, a krizi u kojoj se nalaze napadač "stare dame" i ekipa iz Torina ne pomažu ni navijači ovog tima. Štaviše, samo dolivaju ulje na vatru.

Vlahović je ove sezone u crno-belom dresu postigao 16 golova uz tri asistencije na 30 utakmica italijanskog šampionata, ali mu ni to što je verovatno najbolji pojedinac tima ove sezone nije pomoglo da izbegne kritike.

Tako su pojedini Vlahoviću zamerili to što „ne ume bolje da se postavi“, drugi da „nema napadački instinkt“, mada je većina kritika dobronamerna.

PROČITAJTE JOŠ...

Sa druge strane, postoje i oni koji su otišli korak dalje:

„Sve u vezi sa Vlahovićem je loše, osim njegovog šuta, koji je prihvatljiv. Sve ostalo je ispod proseka. Ne zna kako da kontroliše loptu ili bar da koristi telo da je zaštiti, niti zna da trči ili da se pozicionira. On je loš igrač“, napisao je jedan navijač na Tviteru.

Drugi je bio znatno kraći, ali i oštriji:

„Prodajte ga.“

Za Vlahovića je, prema pisanju italijanskih i engleskih medija, zainteresovan Arsenal, pa bi u narednim nedeljama veoma lako moglo da se dogodi da dobije ponudu iz Premijer lige, a Juventus ostane bez igrača koji ga je maltene sam održavao na koliko-toliko prihvatljivom nivou, bar prema standardima velikana iz Pijemonta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare