Počelo je sve kao iz snova za "kolibare", ali se brzo pretvorilo u najveći košmar.

Ne viđa se često da tri igrača dobiju crveni karton u istom minutu. Ipak, glavni sudija Kris Kavana je odlučio da se razmaše i da u svlačionicu pošalje redom Silvu, Vilijana, a onda i Aleksandra Mitrovića.

PROČITAJTE JOŠ

I sve se to desilo 22 minuta nakon što je Mitrović prekinuo golgeterski post na „Old trafordu“ i doneo prednost Fulamu od 1:0 protiv Mančester junajteda (meč završen pobedom „crvenih đavola“ sa 3:1 koji su tako prošli u polufinale FA kupa). Delovalo je da bi mogli da vidimo i senzaciju, a umesto toga su ljubitelji fudbala videli preokret u tri minuta golovima Bruna Fernandeša sa penala, a onda i Sabicera dva minuta kasnije.

Vilijan je opravdano dobio crveni karton jer je rukom zaustavio siguran gol Sanča. Ipak, to nije bilo dovoljno sudiji. Kada se Mitrović pobunio nije mnogo oklevao da mu pokaže crveni karton.

Snimak tog trenutka privukao je veliku pažnju javnosti, pa se brzo proširio društvenim mrežama.

Zapis je objavio i čuveni španski list „As“ uz naslov“: Sramotno je da ovo radi jedan elitni fudbaler: čeka ga vatromet sankcija“. Usledio i kraći opis.

„Mitrović je izgubio živce i nasilno pretio sudiji nakon što je ovaj pokazao na čist kazneni udarac jer je Vilijana pogodila lopta u ruku u šesnaestercu“, stajalo je u opisu „Asa“.

BONUS VIDEO Mitrović konačno pogodio i to na „Old Trafordu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar