Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Neobične scene.

Verovatno i najevći derbi prve eliminacione runde Lige šampiona gledaćemo u utorak uveče između Liverpula i Real Madrida. Repriza prošog finala u kojem je Real po drugi put u kratkom periodu uzeo pehar ekipi Liverpula bila je prilika za navijače engleskog velikana da serviraju svoju malu osvetu.

PROČITAJTE JOŠ

Liverpul od 21 čas dočekuje Real u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. U 2 čaa u noći između ponedeljka i utorka navijači „crvenih“ su bukvalno vatreno dočekali gostujuće igrače. Dok su igrači Reala spavali pred utakmicu sezone, ispred svog hotela u Liverpulu navijači su upalili veliki i veoma glasan vatromet.

Jasno je zašto su to uradili. Da poremete i prekinu odmor i san igrača Reala, koji su neophodni pred utakmicu u kojoj oba posrnula velikana pokušavaju da spasu sezonu. Real je u drugom delu šampionata zamalo predao titulu prvaka Španije nadmoćnoj Barseloni, koja ima osam bodova više, i čeka ga u polufinalu kupa.

Liverpul je još gori, nalazi se tek na osmom mestu Premijer lige, sedam bodova udaljen od pozicije koja vodi u Ligu šampiona, a rano je ispao iz oba domaća kupa. Zato njegovi navijači čine sve da preživi na poslednjem takmičenju koje može da pobedi.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar