Foto: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

Najpoznatiji fudbalski pehar je još jednom završio gde ne bi trebalo. Prostakluk je sada došao do novog nivoa.

Fudbalerima Argentine su uručene replike trofeja Svetskog prvenstva posle meča sa Panamom (2:0), a onda su „gaučosi“ pokazali da nisu videli nijedan jedini problem u ponašanju Emilijana Martineza.

PROČITAJTE JOŠ

Supruge i deca bili su na terenu, a Martinez je rešio da ponovi potez koji je vulgaran.

Tvrdio je tri meseca da se kaje zbog onog što je uradio, a onda nas je uverio navijače da je samo dobar lažov.

Uradili su sada to i njegovi saigrači dok su ih snimale supruge.

Još jednom je trofej završio na međunožju, ovog puta petorice fudbalera. Ovog puta nije bila samo „Zlatna rukavica“ koju je Martinez stavio u Kataru na to mesto, već replika „boginje“.

„Uradio sam to i sa nagradom na Kopi, pa sam rekao da ću i na Svetskom prvenstvu.  Da, nije to trebalo da uradim. To je jedina stvar sa Mundijala na koju nisam ponosan. To je bila glupost, ali uradio sam je i na Kopa Americi godinu ranije, kada sam takođe osvojio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana prvenstva Južne Amerike, a Argentina titulu. Prijatelj mi je pre ceremonije u Kataru rekao kako ne veruje da ću sada opet da uradim isto što sam tada uradio, ali nikad me nije bilo briga što radim i šta drugi govore. Posle svih kritika zbog toga što sam uradio i kada sam malo razmislio… Žao mi je i to je zaista jedino zbog čega se ne ponosim“, poručio je Martinez koji je time pokazao i da je povodljiv, što mu je zapravo najmanji minus od svih.

BONUS VIDEO Navijač skočio sa mosta tokom slavlja u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar