Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan je pobedom krenuo u jesenji deo sezone nakon što je golom Saldanje savladao Javor u Ivanjici, ali zdravstveni bilten u ekipi nije dobar, a sada je stigla još jedna loša vest.

Golmanu Partizanu Nemanji Stevanoviću dijganostikovan je koksaki virus i zbog toga mora na dužu pauzu, saopštio je klub iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ

„Golman Partizana – Nemanja Stevanović, napraviće pauzu tokom ove polusezone kako bi se oporavio od posledica infekcije koksaki virusom. Stevanović je podvrgnut svim medicinskim analizama u Opštoj bolnici Acibadem Bel Medic posle čega je, u okviru tretmana, preporučeno mirovanje kako ne bi došlo do neželjenih posledica. Golman Partizana je pod lekarskim nadzorom tokom koga će se pratiti tok i brzina oporavka. Nemanji želimo brz oporavak i povratak na teren“, naveo je Partizan na društvenim mrežama.

Prvi golman Partizana je Aleksandar Jovanović, a ostaje da se vidi ko će mu biti rezerva ovog proleća u slučaju da se crno-beli nađu u problemu, ali verovatno će to biti Miloš Krunić dok je tu i mladi Vanja Radulaški.

BONUS VIDEO Žuti karton za selektora Nigerije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar