photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sada slede nevolje

Niška televizija „Zona Plus“ prenela je da je fudbaler niškog Radničkog pod inicijalima D.R. (1996) priveden zbog učešća u tuči, zajedno sa još dve osobe.

Pojedini mediji preneli su da je u pitanju reprezentativac Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudeći prema inicijalima radi se o golmanu Draganu Rosiću, koji je jedini sa takvim inicijalima u timu. U priču se uklapa i to da je on jedini reprezentativac Srbije iz Radničkog iz Niša, pošto je pod komandom Dragan Stojkovića Piksija zaradio mesto u timu.

Rosić je na spisku Srbije bio početkom godine, kada su „orlovi“ imali prijateljski meč sa Sjedinjenim Američkim Držama u Los Anđelesu.

U ekipi Radničkog postoji još nekoliko reprezentativaca, ali u mlađim selekcijama, pošto još niko nije dogurao do A tima.

Rosić je igrao i za U20 i U21 reprezentaciju Srbije, a pre Radničkog nastupao je za Jedinstvo Putevi, Mladost iz Lučana, Kolubaru, Almeriju, Seltu B, Fuenlabradu i Albasete.

Što se tuče tiče, jedan mladić je teže povređen, a sve se odigralo u sredu uveče u strogom centru Niša, u blizini popularnog kluba. Mladić je, sa teškim telesnim povredama, zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

D.R. se sumnjiči da je na ulici više puta udario dvadesetogodišnjaka po glavi i telu, saopštila je policija. D.R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar