Prilika za popravljanje utiska

Trener Partizana Igor Duljaj pričao je na konferenciji za medije o revanš meču njegovog tima protiv Nordsjelanda, koji je u Danskoj slavio sa 5:0 i približio se plasmanu u Ligu konferencija.

Crno-beli će po svemu sudeći ove sezone ostati bez evropskog takmičenja, a Duljaj i ekipa će pokušati da u Beogradu poprave utisak iz Danske.

„Motiv ekipe je u tome što igramo na našem stadionu i što želimo da popravimo utisak posle svega lošeg što smo pokazali u Danskoj, gde smo se osramotili. Moramo da budemo hrabriji, agresivniji, idemo na pobedu pred našim navijačima. Ne mogu da obećavam velike stvari, niti da pretim nekome ko me pobedio 5:0, ali mogu da obećam da ćemo ići na pobedu. Neće biti kalkulacija, igraćemo u najjačem sastavu koji imamo u ovom trenutku“, rekao je Duljaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači Partizana su najvili protest pred utakmicu, a Duljaj se nada da će veliki broj njih ipak biti na stadionu.

„Verujem da će biti svih 15 hiljada navijača koliko možemo da prodamo ulaznica. Ovi momci su zaslužili podršku. Ako i ispadnemo iz Evrope, biće važno šta ostavljamo klubu u igračkom smislu. Čeka nas dugo prvenstvo, borba za prvo mesto, za dobru poziciju za sledeću sezonu u Evropi. Od srca želim Crvenoj zvezdi, TSC i Čukaričkom da osvoje što više bodova u Evropi jer je svaka pobeda važna za srpski fudbal i za neke naredne sezone. Mi ćemo pokušati da pobedimo da bi pomogli i srpskom fudbalu, a ako nam se ukaže prilika za više, probaćemo da je iskoristimo“, zaključio je Duljaj.

Mladi Nemanja Trifunović je spreman da pomogne ekipi, iako i dalje nije u prvom planu kod Duljaja.

„Svestan sam da igram u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima i pritisak je normalan, bilo da je u pitanju Evropa ili domaće prvenstvo. Pričali smo međusobno, svi želimo pobedu, a uz naše navijače sve je moguće“, rekao je Trifunović, koji je prošle nedelje upisao prve evropske minute u cnro-belom dresu.

Utakmica između Partizana i Nordsjelanda biće odigrana u četvrtak od 21 sat na stadionu u Humskoj.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar