Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Kakav će ovo tandem biti

Beogradski Grafičar u narednu sezonu ulazi sa velikim očekivanjima, a u ponedeljak su predstavljena čak četiri nova pojačanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović, nekadašnji fudbaleri, Crvene zvezde, potpisali su ugovore sa Grafičarom. Pored njih dvojice u klub su stigli i Miloš Stojčev i Đorđe Đukić.

Kasalica je dres Crvene zvezde nosio od januara 2012. do jula 2014. godine i za to vreme osvojio dva trofeja, dok je Kaluđerović u crveno-belom klubu bio od avgusta 2010. do februara 2012. godine. Kaluđerović je bio i najbolji strelac Superlige, a tokom karijere promenio je između 20 i 30 klubova.

Sa druge strane, Kasalica je prošle dve godine bio u Radničkom iz Niša, a sada je odlučio da pomogne Grafičaru da izbori gornji deo tabele u Prvoj ligi Srbije.

Što se Stojčeva tiče, on je takođe ponikao u Zvezdi, ali se kasnije otisnuo u Grčku, Ameriku, Kazahstan i Bosnu i Hercegovinu. Igra na poziciji ofanzivnog veziste i sa sobom nosi veliko iskustvo.

Đurić je isto Zvezdino dete, srpski defanzivac, a poslednjih šest godina proveo je u dresu Vojvodine, Čukaričkog i Kolubare.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa pevaju Zvezdine pesme 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar