Foto: instagram.com

Crnogorski fudbaler Marko Vešović našao se u problemu u Legiji iz Varšave, zbog objava supruge na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji igrač Crvene zvezde prevazišao je tešku povredu kolena, a posle oporavka, njegova supruga Tamara podigla je prašinu objavom na društvenim mrežama.

Ona je smatrala da Vešović nije imao adekvatan tretman u klubu.

“Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku, da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija” upitala je Tamara na svom Instagram profilu.

To je izazvalo reakcije u klubu, u kom mu ugovor ističe na kraju juna 2021. godine.

Bilo je predviđeno da se pokrenu pregovori oko novog ugovora, što će sada ići malo sporije.

Poljski mediji prenose da nije poznato da li će dobiti novi ugovor zbog objava supruge.

„Pregovori su zakomplikovani, pojavio se Ivica Vrdoljak – bivši fudbaler i dugogodišnji kapiten Legije Varšave, koji je trenutno fudbalski menadžer i između ostalih zastupa interese Vešovića, ali obe strane su se složile za konkretne razgovore samo ove nedelje. Trenutno, međutim, nije poznato da li će se ti razgovori uopšte održati, jer u Legiji čujemo da je razočaranje veliko. Ne samo među rukovodstvom kluba, već i među onima koji su povezani sa medicinskim osobljem, koji su uložili mnogo napora da vrate Vešovića, posle veoma teške povrede u junu (pocepani ukršteni ligamenti u kolenu), posle mnogo meseci pauze, vratio se na teren. I njih su pogodile objave njegove supruge na Instagramu“, pišu poljski mediji.

Nešto slično dogodilo se Aleksandru Kataiju, doduše, problem je bio daleko teži. Njegova supruga Tea je imala provokativne poruke sa rasnom konotacijom na Instragramu, zbog čega je Los Anđeles Galaksi raskinuo ugovor.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare