Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Sve detalje sa Svetskog prvenstva, priče koje ne možete da videti na televiziji i sve ono što se dešava na stadionima i oko njih.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

U toku je i drugi uzastopni dan pauze na Mundijalu pred poslednja dva meča prvenstva. U subotu od 16.00 će meč odigrati Hrvatska i Maroko, dok će dan kasnije u istom terminu za titulu prvaka sveta igraju Francuska i Argentina.

PROČITAJTE JOŠ:

Dan je obeležila tragična vest da je preminuo Siniša Mihajlović, a ni na Mundijalu u Kataru to nije prošlo neopaženo. Legende su na svom Kupu izašle u belim majicama sa natpisom „Siniša“ i brojem 11 na leđima.

Meč je počeo mukom i minutom ćutanja u čast čoveka koji je godinama igrao u Italiji, a sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Evrope.

Pored toga, strasti se nakon polufinala ne smiruju, a Marokanci ne mogu da se pomire sa porazom od Francuske sa 2:0. Tražili su čak i da FIFA ponovi susret.

FIFA je najavila da će od 2025. organizovati novi format Svetskog klupskog prvenstva, najavila je i kratkim videom finale Mundijala između Francuske i Argentine, a selektor „gaučosa“ Lionel Skaloni zahvalio se pred taj meč ljudima iz Bangladeša koji vatreno navijaju za nebesko-plave.

Do kraja Mundijala ostala su još samo dva dana, a vi ostanite do kraja sa nama i ispratite sve što se dešava u Kataru.