Pavlović otkrio nepoznate detalje.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

„Brazilci su bili bolji, dve naredne utakmice su mnogo važnije, ako pobedimo – idemo dalje. Bio mi je veliki izazov da čuvam Nejmara“, naveo je Pavlović.

Otkrio je Pavlović i šta je uradio selektor Dragan Stojković Piksi posle meča sa Brazilom.

„Mister je čovek koji voli da pobeđuje, rekao nam je da dignemo glavu. Energija u ekipi je pozitivna, sad idemo na pobede i da prođemo grupu“, otkrio je Pavlović.

Pojasnio je da su „orlovi“ gledali meč Švajcarske i Kameruna (1:0).

„Atmosfera je odlična, ništa nas neće poremeti, imamo cilj i dalje – da prođemo grupu. Gledali smo Kamerun, fizički su dominantni, ali možemo da im napravimo problem. Rano sam dobio žuti karton, to malo može da poremeti, ali bio sam pažljiviji u nekim situacijama“, poručio je Pavlović.

U jednom trenutku je dobio udarac u glavu, a rana je krvarila.

„Borićemo se za navijače, bili smo iznenađeni kada smo ih čuli i kada smo videli koliko ih je na stadionu… Na kraju sam dobio udarac, bilo je malo krvi, ali sve je u redu“, kaže stameni štoper Srbije.

Posebno se osvrnuo na Brazilce.

„Brazil ima strašne igrače, prvo poluvreme smo držali srednji blok, ali kad smo primili prvi gol pokušali smo da ih napadnemo. Ali oni imaju 11 igrača koji znaju da igraju fudbal. Protiv Kameruna će biti drugačije“, uveren je Pavlović.

BONUS VIDEO Navijači Brazila skandiraju „Srbija, Srbija“