Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je njegova ekipa kontrolisala meč protiv Rada i zasluženo pobedila.

Partizan je u susretu 26. kola Superlige slavio na Banjici sa 5:0, golovima Holendera, Natha, Markovića, Sume i Stevanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo prvih dvadesetak minuta bilo ne neubedljivo, Rad je izašao napred hrabro i igrao, izgleda mimo zamisli svog trenera, ali veoma korektno.

Sve počinje da se menja od 24. minuta kada Holender pogađa mrežu „građevinara“, a onda i od 35. kada to čini Natho.

„Mislim da smo igrali dobro i kontrolisali utakmicu u svakom trenutku. Na početku je teško da otvorite meč. Otvorili smo prvim golom i lakše je bilo“, rekao je Stanojević posle meča za Arenu.

Stanojević tokom meča nije tako otvoreno pokazivao zadovoljstvo i podseća da ne pamti tako ubedljiv trijumf nad Radom na gostovanju.

„Nije sportski da nešto veličamo. Bolji smo od Rada, jača smo ekipa naravno, imamo kvalitetnije igrače. Zadovoljan sam kako smo igrali i kakav je bio pristup. Teško je gostovanje, ne znam kad je Partizan pobedio na Banjici ovakvom razlikom“, rekao je Stanojević.

Njegov kolega sa klupe Rada Milan Milanović opisao je sa taktičke strane šta nije valjalo u ekipi sa Banjice.

„Hteli smo da uhvatimo Partizan na kontranapade i da igramo zatvorenije ali je on uhvatio nas. To je zabrinjavajuće i nervira me jer je reč o nedisciplini. Oni su igrali mnogo više disciplinovano, bekovi su se pravovremeno pojavljivali i brzo vraćali nazad. Bili smo rašireni u sredini i prolazili su nas kako su hteli.. Što se tiče rezultata, bolje je izgbiti jednom 5:0, nego pet utakmica po 1:0. Okrećemo se Javoru i pokušaćemo da izvučemo neki bod“, rekao je trener Rada.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar