Dejan Stanković i Aleksandar Katai, Foto: Starsport

Falilo je i malo sreće ekipi aktuelnog srpskog šampiona, ali je i meč trebalo da traje duže.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da njegovoj ekipi nije bilo lako protiv Čukaričkog.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je pobedila u meču 33. kola Superlige sa 1:0, a jedini strelac na meču bio je El Fardu Ben u 40. minutu.

„Znate, kad neko dođe organizovano, a ima takav kvalitet kao što ima Čukarički, mladost, poletnost, hrabrost, organizovanost iza lopte, a sve vreme smo igrali protiv postavljene odbrane, onda i dođe do velikog broja grešaka. Što znog terena, što zbog naših grešaka. Bio je tu i onaj kiks klizanje pred kraj. Nekad dođe i do malo tenzije, malo se skrati teren, ali ovako se ide ka tituli“, rekao je Stanković posle utakmice.

Čukarički se tokom većeg dela meča branio veoma dobro i organizovano, ali je Zvezda imala još šansi pored pogotka Bena. Promašivali su ih Mirko Ivanić, Ohi Omoižuanfo i Milan Pavkov.

„Ne može svaka utakmica da bude briljantna i lepa kao što je to bilo sa TSC-om. Ja sam zadovoljan, borba do kraja, malo neiskustvo je bilo kod nas, ali dosta smo igrali na hrabrost i organizovanost. Uspeli smo da iskontrolišemo utakmicu i da je dovedemo do kraja onako kako nam odgovara“, dodao je Stanković.

Borjan je fantastično spasao svoju mrežu u 37. minutu, ali se u drugom poluvremenu povredio, Foto: Starsport

Tokom meča se na povredu žalio kapiten crveno-belih Milan Borjan. Zbog njegove tri žalbe na povredu meč je bio prekinut oko desetak minuta.

„Dobio je udarac, pre toga se žalio na mišić, ali kapitenski nije hteo da izađe iz igre, iako smo hteli da ga zamenimo zbog toga što je trpeo velike bolove, kako su mi preneli doktori. Ipak, to je Milan Borjan, to su naši momci, niko ne ističe belu zastavu i svi idu do kraja“, kaže Stanković.

Podsećamo, Zvezda sada ima dva boda viška u odnosu na Partizan, koji je ranije u sredu savladao ekipu TSC-a sa 4:1.

BONUS VIDEO: Žoržinjo umalo tragičar, Pulišić u 90. minutu spasao Čelsi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar