Foto: Printscreen Youtube

Nije baš sve idealno uprkos ubedljivom trijumfu, neko od rezervista nije oduševio trenera.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je načinom na koji je Zvezda završila meč sa Radničkim iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli iz Beograda su pobedili sa 4:1, u meču 35. kola Superlige Srbije. Dvostruki strelac bio je Ohi Omoidžuanfo, a po pogodak su dali Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

„Prezadovoljan sam pre svega prvim poluvremenom. Bio je visok ritam, odlično smo igrali, dali gol na vreme, mogli da postignemo još nekoliko i zaista nismo popuštali. Što se nastavka igre tiče, kontrolisali smo meč, ali žao mi je zbog primljenog gola. Popustili smo, ne u smislu igre, već što se tiče odnosa ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi, jer je to nešto što samo grupa može da iznese. Svaki minut u Crvenoj zvezdi je bitan za igrača, bitan za svakog navijača koji ga vidi, ali bitan i za nas da znamo na koga možemo da se oslonimo. U principu sam zadovoljan, jer je viđeno mnogo dobrih i pozitivnih stvari protiv korektnog protivinka kakav je Radnički“, kazao je Stanković, a preneo klupski sajt.

Ipak, šef struke srpskog šampiona, koji je na četiri boda od nove titule, nije bio zadovoljan učinkom svih igrača. Kao rezervisti su ušli Krstičić, Stanić, Falko, Pičini i Motika.

Foto: Nikola Mitic /STARSPORT

„Rekao sam da verujem u njega (Ohija), on je posvećen poslu, Zvezdi i ovoj grupi. Dao je dva gola, ali zadovoljan sam celom njegovom utakmicom. Ne bih rekao za nekoga ko je ušao sa klupe da je imao takav odnos. Ali čestitao bih momcima, bliže smo korak tituli. Prvo poluvreme je bilo odlično, u drugom smo izgubili na ritmu, neko je izgubio i na odnosu, što ne bi smelo da se desi, jer Zvezdin dres je svetinja, ali to ćemo mi unutar ekipe da rešimo“, dodao je Stanković za Arenu sport.

Zvezdu u sredu od 18.30 očekuje polufinalni meč Kupa Srbije protiv Novog Pazara.

Pazarce poslednjih dana prate turbulencije zbog kazne FSS od deset miliona dinara zbog navoda o nameštanju utakmica.

„Sledi nam taj meč, a potom i dva prvenstvena. Što se tiče meča sa Novim Pazarom, to je direktna utakmica koja može da nam obezbedi još jedan u kom bismo se borili za trofej. Zbog toga bih pozvao sve navijače da dođu u što većem broju“, naglasio je Stanković.

BONUS VIDEO: Ludnica u Turskoj, šampioni prvi put posle 38 godina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar