Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Fudbalska reprezentacija Srbije razočarala je javnost na startu nove sezone Lige nacija, gde je u utakmicama sa Rusijom (3:1) i Turskom (0:0) osvojila samo bod.

Ipak, takva dva rezultata pred meč decenije sa Norveškom (8. oktobar) u baražu plej-ofa za odlazak na Mundijal, nisu previše zabrinuli trenera Zvezde i bivšeg reprezentativca Srbije Dejana Stankovića.

PROČITAJTE JOŠ

Na konferenciji za medije pred utakicu sedmog kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde u petak na Banovom brdu, novinari su pitali Stankovića kako mu se čini Srbija zbog poraza i remija, a stiže presudni meč s Norvežanima u Oslu.

„Ja sam rođeni optimista što se tiče Srbije i reprezentacije. Jaki protivnici su bili, nisu bili rivali za odigrati laku utakmicu. Utakmice za bodove, jake utakmice. Sigurno da nas očekuje nešto što će direktno odlučiti da li idemo na Evropsko prvenstvo ili ne. Ova generacija ima mnogo dobrih stvari i kvaliteta, ne sumnjam da će sve biti kako treba. Mislim da imamo znanja, kvaliteta i iskustva da donesemo utakmicu kući kako treba“, rekao je Stanković, koji je odigrao 102 meča za nacionalni tim i jedan je od rekordera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare