Saša Lukić
Saša Lukić; Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Srpski fudbaleri su se obratili javnosti nakon prvog meča na Mundijalu.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Fudbaleri Srbije poraženi su od Brazila sa 2:0 u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva, ali „orlovi“ ne očajavaju nakon poraza.

PROČITAJTE JOŠ

Saša Lukić, startni vezista Srbije protiv „karioka“, otkrio je da „orlovi“ već razmišljaju o sledećim duelima.

„Jednostavno smo igrali protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Oni su favoriti za osvajanje Mundijala, biće sve u redu. Ako je neko pomislio da će biti lako s njima prevario se. Izjednačeni smo bili u prvom poluvremenu… Da je moglo bolje moglo je, trebalo je da budemo hrabriji, ali se nešto pita i protivnik. Moramo da gledamo napred i pozitivno, da sve bude u redu. Najbitniji su nam sada Kamerun i Švajcarska“, rekao je Lukić.

Potpuni je fokus sada na duel sa selekcijom iz Afrike u ponedeljak od 11.00.

„Treba da budemo jedan tim, poraz ništa nije poremetio, svi su pozitivni i samo razmišljam o Kamerunu, to je za nas finale“, naglasio je Lukić.

Saša Lukić
Saša Lukić; Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Govorio je i lako dobijenom žutom kartonu.

„Ne znam zašto sam dobio žuti, samo sam pitao zašto karton, rezultat nije išao u pravcu u kojem sam ja hteo. Juče nismo bili pravi. Lepo je videti navijača koliko je bilo, oduševljeni smo, da smo dobili Brazil morali bismo da pobedimo i Kamerun“, iskren je Lukić.

Smatra da opravdanja nema potrebe tražiti.

„Brazil nam nije dao da igramo, da razvijemo igru. Naterali su nas da budemo u niskom presingu i više ne treba tražiti opravdanje. Igrači koji su im ulazili su klupe je pitanje da li su uopšte lošiji od startera. Što se tiče Kameruna, jeste fizički dominantan, ali sve zavisi od nas“, jasan je Lukić.

BONUS VIDEO Frka među navijacima iza gola Srbije