Foto: AP Photo/Alberto Pezzali

Grem Sunes, nekadašnji fudbaler i trener Liverpula, kritikovao je Mohameda Salaha, za kog još uvek nije sigurno da li će ostati na "Enfildu" i naredne sezone.

Kao što je već poznato na kraju ove sezone trener Jirgen Klop odlazi iz Liveprula, a upravo su on i Salah nedavno imali svađu.

Sada su se strasti smirile, ali Salah već neko vreme nije u dobroj formi, pa Sunes ima šta da mu zameri.

“Ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. Verujem da će otići iz Liverpula na kraju sezone. Bio je sjajan za ovaj tim i ako ode u Saudijsku Arabiju biće najveća fudbalska zvezda tamo”, počeo je Sunes u podkastu „Three up front“.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo je mnogo neprijatnih situacija i kada je Sadio Mane bio u klubu.

“Situacija koju smo videli sa Klopom je reakcija čoveka koji nije bio zadovoljan što je igrao deset minuta. Bio je glasniji od Klopa. On je najsebičniji igrač kojeg sam video. Nikada nije zadovoljan odlukama, pogotovo kada ne igra. Razumem da je igrao i dao dva gola, pa hteo da postigne i treći. Kada je Sadio Mane bio tu, znam da su se stalno svađali.”

Salah je ove sezone postigao 24 gola i ima 13 asistencija na 41 utakmici.

Sunes je poslednji angažman kao trener imao u Njukaslu 2006. godine, a pre toga je bio na klupama Benfike, Torina, Sautemptona, Galatasaraja, Rendžersa i Blekburna. Kao igrač nosio je dresove Totenhema, Montreala, Midlzbroa, Vest Adelajda, Sampdorije i Rendžersa, pored naravno Liverpulovog.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar