Natali Andreani
Foto: Screenshot Instagram dresscode_by_nathalie

Ukoliko pomno pratite fudbalsku reprezentaciju Francuske do sada ste već naučili dve stvari. Na svakom takmičenju mogu da osvoje titulu i ostave vas bez daha sjajnim fudbalom, ali istovremeno van terena ređaju skandale (i to najčešće one u krevetu).

PROČITAJTE JOŠ

Aktuelni prvaci sveta ne dozvoljavaju da prođe ni tri meseca da jedan od reprezentativaca ne bude optužen za neko sramno ponašanje. Ipak, gotovo po pravilu uvek je posebnu pažnju privlačilo plaćanje seksualnih usluga.

U trenutku kada se Karim Benzema vratio u reprezentaciju nakon što je spavao sa maloletnom prostitutkom zbog čega je bio na dugom hlađenju, pojavljuju se druge priče.

Benzema je takođe ucenjivao Matjua Valbuenu 2015. godine snimkom na kome se, navodno, vidi kako vodi ljubav sa maloletnicom.

Nije prošlo dugo, a odlučila je da progovori Natali Andreani, zvezda popularnog sajta OnlyFans.

Ona je u izjavi za francuski portal „Public.fr“ pojasnila da joj je jedan reprezentativac nudio 50 hiljada evra da provede noć sa njim.

„Imam brojne ponude, a jedna je stigla od fudbalera. Ponudio mi je 50 hiljada evra da provedem noć s njim. Nudio je to više puta, ali sam ga odbila“, rekla je Andreani.

Nije se na tome zaustavila, već je pojasnila, barem malo, o kome se radi.

„Igra za reprezentaciju Francuske i moram reći da me je šokirala njegova ponuda. Šteta, da nije nudio novac, spavala bih s njim“, rekla je Andreani i tako barem malo suzila izbor sumnjivih fudbalera.

BONUS VIDEO Gurović: Krio sam da imam slomljenu nogu u Indijanapolisu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar