Foto: Tanjug / Gareth Fuller/PA via AP

Fudbaleri Aston Vile i Mančester Junajteda odigrali su u nedelju u Birmingemu nerešeno 0:0, u meču sedmog kola engleske Premijer lige.

Istog dana odigrano je još nekoliko mečeva, pa su Čelsi i Notingem Forest u Londonu odigrali nerešeno 1:1, dok je Totenhem od Brajtona poražen 2:3.

PROČITAJTE JOŠ:

Poveli su u meču Čelsija i Foresta golom Krisa Vuda u 50. minutu na asistenciju srpskog reprezentativca Nikole Milenkovića, da bi izjednačenje Čelsiju doneo Noni Madueke pogotkom u 57. minutu.

Notingem je od 78. minuta igrao sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Džejms Vord-Praus, a finiš meča obeležio je veliki sukob igrača pokrenut startom nad Markom Kukureljom uz aut-liniju.

Čelsi je četvrti sa 14 bodova, a Notingem je na devetom mestu sa 10 poena. U sledećem kolu, Čelsi će gostovati Liverpulu, dok će Notingem dočekati Kristal Palas.

Totenhem je u svom meču vodio sa 2:0 golovima Brenana Džonsona i Džejmsa Medisona iz 23. i 37. minuta, ali su uzaludni ostali i njihovi pogoci i asistencije Dominika Solankea i Tima Vernera.

Jankuba Minte je u 48. minutu dao prvi gol za Brajton, Žoržinjo Ruter je bio strelac drugog u 58. minutu, da bi Dani Velbek u 66. postavio konačan rezultat.

Brajton sada ima 12 bodova na šestom mestu tabele, Totenhem je deveti sa deset bodova. Iza njega je Notingem Forest sa istim brojem bodova, dok je Čelsi na četvrtom mestu sa 14. Aston Vila je petoplasirana sa 14 bodova, dok je Junajted na 14. mestu sa osam.

BONUS VIDEO: Omar Marmuš u 90+4 postiže izjednačujući gol za Ajntraht protiv Bajerna – 3:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar