Foto: FSS

Fantastično izdanje naše ženske A reprezentacije u proveri protiv Bosne i Hercegovine i ubedljiva pobeda – 6:0 (5:0).

Gledali smo i ranije naše devojke u mečevima kada su uspevale da nadigraju i savladaju i jače i atraktivnije rivale, ali čini se da odavno nisu delovale tako uverljivo kao u prvih 45 minuta utakmice sa Bosnom i Hercegovinom.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceo tim je odigrao perfektan meč, a ostaće zapisano, jer se zaista retko dešava u fudbalu, da je Jelena Čanković demonstrirala talenat, silu i moć – čak pet puta je igračica Čelsija asistirala za realizaciju Alegre Poljak, zatim Tijane Filipović u tri navrata i Milice Mijatović. Svaki put loptom koja je završavala iza zadnje linije odbrane Bosne i Hercegovine, osim u slučaju kada je napravila pravi slalom i onda nesebično poslužila Tijanu Filipović kojoj nije bilo teško da savlada Alminu Hodžić.

Jelena Čanković, Foto: FSS

Posle sjajne igre i rezultata u prvom delu igre (5:0), u nastavku je viđen samo jedan gol. Selektor Dragiša Zečević iskoristio je priliku da pruži šansu i drugim igračicama, jer za tri dana devojke očekuje nova provera, sada protiv Južne Afrike, selekcije koja će učestvovati na predstojećem Prvenstvu sveta.


STRELCI: 1:0 Poljak, 2:0 Filipović, 3:0 Mijatović, 4:0 Filipović, 5:0 Filipović, 6:0 Damjanović. Sportski centar FSS u Staroj Pazovi.

SRBIJA: Kostić, Lazerević (68. Vučković), Frajtović, Slović, Damjanović, Pavlović (46. Ilić), Mijatović (46. Matić), Damnjanović (46. Čavić), Čanković (61. Stupar), Filipović, Poljak (61. Sremčević).

BOSNA I HERCEGOVINA: Hodžić, Sabanović, M. Hasanbegović, Piskić (46. Velagić), Spasojević (78. Grebena), Aleksić, Grabus (46. Gačanica), Kapetanović, Medić (46. Gavrić), Krajsumović, Krso.

BONUS VIDEO Novi het-trik Kristijana Ronalda za jedno poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar