Partizan vs Voždovac Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan slavio pred svojim navijačima protiv Voždovca.

Fudbaleri Partizana došli su do pobede pred svojim navijačima protiv Voždovca 3:0 u 13. kolu Superlige Srbije. Izabranici Igora Duljaja uvećali su prednost na tabeli u odnosu na „večitog rivala“ i ona sada iznosi sedam poena, ali uz utakmicu više (Partizan 34, Zvezda 27 bodova). Voždovac je sedmi na tabeli i ima 17 bodova.

Pročitajte još

Na početku, utakmica je bila vrlo dinamičnaa. Nizale su se prilike za gol na obe strane, a jednako opasni bili su i gosti, koji su nekoliko puta zapretili. Nakon toga, sredinom prvog poluvremena usledio je mirniji period igre. Do kraja prvog dela bilo je neuporedivo manje šansi za postizanje gola.

Zabrinuo je navijače Partizana Kristijan Belić kada se požalio na povredu sredinom prvog poluvremena. Srećom, ona nije ozbiljnije prirode, te je vezista vrlo brzo ponovo zaigrao.

U drugom delu, odmah se uočila drugačija energija crno-belih. Partizan je odmah stvorio dve šanse, ali Belić i Severina nisu bili precizni. Nastavili su domaći da pritiskaju i igraju agresivnije, što se isplatilo.

Partizan je slomio otpor Voždovca u 55. minutu ,kada je Severina postigao gol nakon prodora i asistencije Bibrasa Natha. Samo dva minuta kasnije, crno-beli su duplirali prednost. Ponovo je Natho bio asistent. Izraelac je dodao u šesnaesterac, gde se najbolje snašao Gajas Zahid.

U nastavku je Partizan rutinski čuvao prednost, a uspeo je i da je uveća u 84. minutu preko Mateusa Saldanje koji je bio precizan sa bele tačke. Do kraja utakmice više nije bilo golova, a ni prilika

Partizan – Voždovac 2:0 (Severina 55, Zahid 57, Saldanja 84 penal)

Stadion: Stadion u Humskoj

Sudija: Ivan Stamenković

Partizan: Jovanović, Antić, Ilić, Stojković, Marković, Kanute (od 70. minuta Šćekić), Belić (od 85. minuta Stjepanović), Natho (od 71. minuta Nikolić), Zahid, Severina, Saldanja (od 87. minuta Baždar)

Voždovac: Katić, Zečević, Đuričić, Damjanović, Vastuk (od 61. minuta Vilca), Novevski (Đurđević), Nešković (od 61. minuta Vujanović), Matić, Jočić, Flemings (od 61. minuta Mitrović), Burmaz, (od 67. minuta Stoisavljević)

Partizan - Voždovac 3:0 (Severina 55, Zahid 57, Saldanja 84)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar