Foto: Instagram/fitnesslife_by_renata

U centru pažnje.

Talentovani golman splitskog Hajduka, 18-godišnji Borna Buljan, nada se da će u budućnosti uspeti da ostvari veliku karijeru.

PROČITAJTE JOŠ

Mladi čuvar mreže vredno trenira, a veliku pomoć u svemu pruža njegova atraktivna majka Renata Lovrinčević Buljan, inače fitnes specijalista i žena sa koje mnogi ne mogu da odvoje pogled.

Renata Lovrinčević Buljan je žena koja osvaja Hrvatsku. Ova 47-godišnjakinja je majka talentovanog golmana Hajduka Borne Buljana, ali je trenutno mnogo poznatija od sina.

Sa 47 godina Renata izgleda fantastično. Ona je u stalnojm treningu i nije ni čudo što se mnoge kompanije takmiče za nju da reklamira njihov proizvod.

Njene atraktivne fotografije sve više osvajaju Hrvatsku, ali i region. Mnogi muškarci ne mogu da skinu pogled sa nje, što nije ni čudo.

Posebnu pažnju privukao je jedan od poslednjih postova na Instagramu. Renata je uživala u plovidbi morem, a naravno njene obline su bile u prvom planu.

Trenuci za ceo život“, kratko je napisala Renata i dobila brojne pozitivne komentare.

Svi dele apsolutno isto mišljenje. Ova 47-godišnjakinja je prava bomba i malo je i mnogo mlađih devojaka koje su joj ravne.

Treba napomenuti da je ova hrvatska lepotica instruktorka fitnesa. Trenira redovno i to se jako dobro vidi na njoj.

Borna je često sa njom u teretani. Ima dosta zajedničkih fotografija sa njegovom majkom, a ako ništa drugo, definitivno je među najspremnijim mladim igračima Hajduka.

Renata Lovrinčević Buljan osvojila je titulu „Mis Univerz Hrvatske“ davne 2000. godine.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar