Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, u obraćanju pred mečeve sa Rusijom (četvrtak) i Kiprom (25. mart) govorio i o večitom derbiju.

Pojasnio je da je gledao sadržajan meč Crvene zvezde i Partizana (2:2) i istakao zbog čega je bio na stadionu.

PREPORUČUJEMO VAM I OVO

Pojasnio je i šta mu se posebno dopalo.

„Što se derbija tiče, bio sam na stadionu, gledao sam derbi i mogu vam reći da u poslednjih 10 godina nisam video takav derbi, jer je sve pre toga bilo mučenje, negledljivo i po šansama i po golovima i po faulovima, po svemu. Ovaj derbi je po meni iz neutralnog ugla je ostavio utisak, video sam ispunjen stadion, jedan divan ambijent, Zvezda daleko bolji tim, daleko bolja igra, ono što ste vi videli, to sam video i ja, dobro je da se dešavaju preokreti, crveni karton, prečke, stative, sve ono što fudbal može da donese, imali smo u tom emotivnom smislu da vidimo, tako da sam zadovoljan“, rekao je Stojković.

Posebno je bio zbog dva fudbalera koji se nalaze na spisku reprezentativaca za ove mečeve, ali je istakao šta ga posebno zanima.

„Išao sam da vidim taj derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, igrača koji su na mom spisku, to je bio jedan od razloga, ali sam zadovoljan s onim što sam video, iako stranci vode glavnu reč i oni su ti koji su glavni igrači. Ali dobar derbi, meni se baš svideo, intenzitet, puno šansi, golova, daleko je Zvezda bolja u igračkom kadru i što pokazuje i ovo, ne znam sad, kako je Partizan do marta meseca bio na prvoj poziciji, meni nije to jasno, a bili su do juče, ogromna je razlika. Zvezda će biti prva, Partizan drugi, videćemo, biće interesantno za 4. poziciju, raduje me Kragujevac. Biće interesantno, a ovo gore je rešeno, nemojte da imate dilemu“, poručio je Stojković.

ČITAVU KONFERENCIJU PIKSIJA PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi posle meča protiv Bugarske

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare