Foto: Starsport

Utakmica između TSC-a i Napretka našla se u centru pažnje zbog sumnjivih kretanja kvota na brojnim kladionicama.

Iako se Napredak grčevito bori za opstanak, a TSC je na visokoj šestoj poziciji i uz to domaćin, prema kvotama u kladionicama, Napredak je bio favorit, a u jednom trenutku je skinut meč iz ponuda za klađenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Zato je pomalo iznenađujuće bilo da je kvota na pobedu TSC-a iznosila astronomskih 4.75, remi 3.50 a na pobedu Napretka 1.61 u italijanskom bet365, kao i u kladionici 1x koja je takođe više šanse davala Kruševljanima – 1.7, dok je kvota na remi bila 3.6 a na pobedu domaćeg sastava 4.52.

Nakon odigrane utakmice, te sumnje su samo još jače s obzirom na to da je TSC na poluvremenu imao prednost od 1:0, ali je došlo do volšebnog preokreta u drugom poluvremenu kada samo za 17 minuta, Napredak pravi preokret i dolazi do pobede, koju su kladionice očigledno očekivale.

Ono što dodatno bode oči, jeste baš taj takozvani „prelaz“ koji po pravilu dobitnom igraču donosi veliku sumu novca, mada zavisi od uplate.

Podsećamo TSC je poveo u 31. minutu golom Milićevića, a Napredak je preokrenuo pogocima Bačanina u 61, Melunovića u 69. i novim pogotkom Bačanina u 78. minutu.

Ovom pobedom je Napredak došao do svog 44. boda u prvenstvu i pobegao iz zone ispadanja u kojoj se sa 42 boda nalazi Rad, sa 39 bodova Novi Pazar, sa 34 Inđija, dok Zlatibor, Mačva i Bačka imaju 25, 21 i 16 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar