Foto: Images via Reuters/Peter Cziborra

Fudbaler Fulama Isa Diop nalazi se u problemima zbog ozbiljnih optužbi.

On je uhapšen u Francuskoj jer je policiji prijavljeno da je pretio smrću supruzi sa kojom je u procesu razvoda.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga je Diop odmah priveden i zadržan je u Tuluzu, a Dejli Mejl piše da je do tenzija došlo jer je odbio da plati veliku sumu kao deo nagodbe o razvodu.

Francuski „La Depeš du Midi“ javlja da je on uhapšen u hotelu Pulman u nedelju uveče oko 20 časova.

Činjenica da se razvodi od svoje, tri godine starije partnerke, dovela je do burnih svađa od kojih je, kako se pretpostavlja, jedna vodila pretnjama.

Francuski medij navodi da je Diop pričao kako će „se definitivno rešiti nje“, dok su francuske vlasti morale da čekaju da napusti London pre nego što ga privedu.

Njegovo saslušanje je već obavljeno i tu je kazao da pretnje „nisu bile ozbiljne“. Diop je potpisao petogodišnji ugovor sa Fulamom prošle godine i to pošto ga je Mitrovićev klub platio 15 miliona funti Vest Hemu.

Odigrao je 25 utakmica u Premijer ligi za svoj klub prošle sezone i pomogao mu je da bude deseti u elitnom rangu takmičenja. O ovom pitanju se i klub oglasio.

„Svesni smo navoda iz Francuske od jutros koji se tiču jednog od naših igrača Ise Diopa. Trenutno smo u kontaktu sa predstavnicima našeg fudbalera da bismo ustanovili sve činjenice“, rekli su iz Fulama, a preneo je Dejli Mejl.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar