Nemile scene u Iranu na utakmici koja je od starta bila obeležena kao napeta.

Fudbaler iranskog Mazandarana udario je Aleksandra Mitrovića u lice i srpski napadač je pao na travu u prvom poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Igrao se 31. minut kada je Mitar napravio faul u napadu i onda je nastao čitav haos iz jednog običnog vazdušnog duela sa kapitenom iranskog kluba Vahidom Mohamadzadehom.

Srbin je u duelu snažno odbio igrača Nasaji Mazandarana i došlo je do koškanja koje je potpalio Amir Janmaleki koji je odmah pritrčao i odgurnuo Mitrovića.

Usledilo je koškanje i Mitar je dobio udarac u lice od jednog igrača protivničkog kluba, dok je Nejmar, Mitrogolov saigrač iz Al Hilala otišao kod sudije da traži kaznu za protivnika.

Posle duge pauze i desetak minuta prekida kada se opšti metež i haos na terenu smirio, sudija je pregledao VAR snimak i procenio čitavu situaciju.

Mitrović je nekoliko minuta ležao na zemlji, a posledicu je na kraju trpeo Amir Mohamad Hušmand koji je dobio crveni karton, dok je isključen i jedan fudbaler Al Hilala, Salman Al Faraj.

Srpski fudbaler je pre čitavog incidenta uspeo da dovede svoj tim u vođstvo u 18. minutu kada je glavom zakucao loptu u mrežu. Meč je lako mogao da bude otkazan zbog tenzija pred utakmicu drugog saudijskog kluba u Ligi šampiona u Aziji.

Al Itihad nije hteo da izađe na teren, takođe u Iranu, na gostovanju Sepahanu, jer je pored terena bila statua Kasema Sulejmanija, kod Saudijci smatraju zločincem, a Iranci herojem.

BONUS VIDEO: Majstorije iz kolevke fudbala: Siđi do reke, pa da raspalimo po lopti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare