Vladan Milojević Crvena Zvezda vs Partizan Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da očekuje dobru utakmicu u Kruševcu protiv Napretka.

Zvezda je odranije obezbedila titulu prvaka Srbije, dok je Napredak poslednji, osmi među plej-of ekipama.

PROČITAJTE JOŠ:

Kruševljani sa 43 boda čekaju crveno-bele, pa niti oni mogu dalje od sedmog mesta, niti Zvezda da spadne sa prvog.

„Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica. Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe“, rekao je Milojević pred meč.

Naveo je i da ne pravi taktiku ni za koga posebno jer gleda čitavu ekipu, ali je ipak izdvojio Andriju Majdevca u prvi plan.

„Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo“, kazao je trener Zvezde i dodao da će posle treninga u sredu odrediti na koga može da računa za meč.

„Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu“, naveo je Milojević.

Zvezdi ovaj meč može da posluži kao zagrevanje za finale Kupa koje 21. maja igra protiv Vojvodine u Loznici na stadionu Lagator.

BONUS VIDEO: Porto vs Boavista, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar