Neverovatno.

Kilijan Mbape bi već ovog leta mogao da napusti Pari Sen Žermen, nakon poslednje odluke.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva zvezda francuskog tima obavestila je klub sa Parka prinčeva da neće aktivirati klauzulu o produžetku saradnje na još godinu dana, čime je ugovor poptisan u maju 2022. postao dvogodišnji.

Kako je preneo francuski L’Ekip, nakon odlaska Lionela Mesija i sve izvesnijeg Nejmarovog napuštanja kluba, PSŽ bi za nekoliko nedelja lako mogao da ostane i bez treće superzvezde.

Mbape je produžetkom prošlog ugovora uspeo da dobije i klauzulu po kojoj bi se pitao za gotovo sva pitanja u klubu, ali to nije dalo željene rezultate, pa je tokom sezone, umesto „kamena temeljca“, neretko predstavljao najproblematičnijeg igrača u klubu.

To bi uskoro moglo da bude okončano, jer je PSŽ na Mbapeovu odluku odgovorio svojevrsnim ultimatumom – ne postoji opcija da Mbape klub napusti bez ikakvog obeštećenja. To znači da će ili produžiti ugovor – mada je pitanje da li i jedan od najbogatijih klubova na svetu može Mbapeu da ponudi bolji ugovor – ili će biti prodat već ovog leta.

Kako je utisak da je Mbapeu cilj da, nakon još jedne razočaravajuće sezone, napusti klub, rastanak je najizvesnija opcija, a za njegove usluge PSŽ navodno planira da traži ravno 200 miliona evra.

BONUS VIDEO Gol Kilijana Mbapea

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar