Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Trener fudbalera Fejenorda Arne Slot potvrdio je u četvrtak da holandski klub pregovara sa Liverpulom u vezi sa njegovim prelaskom u Englesku.

Slot je u intervjuu za ESPN uoči utakmice Fejenorda sa Go Ahed Iglsima u holandskoj ligi rekao da je „još uvek na čekanju“, ali da ima „potpuno poverenje“ da će klubovi postići dogovor.

PROČITAJTE JOŠ:

Menadžer Liverpula Jirgen Klop najavio je da se na kraju sezone povlači nakon devet godina provedenih u klubu.

„Želim da postanem menadžer Liverpula, moja odluka je jasna. Fejenord i Liverpul pregovaraju, a ja čekam ishod. Uveren sam da će sve proći kako treba, čekam da klubovi postignu konačan dogovor“, kazao je Slot, a preneo ESPN.

Slot je trener Fejenorda od 2021. godine, i osvojio je holandsku ligu prošle sezone, a ove sezone je osvojio Kup Holandije za ekipom iz Roterdama.

Titulu u Holandiji nije uspeo da uzme opet pošto se nje domogao PSV iz Ajndhovena, dok u Engleskoj to neće po svoj prilici uspeti ni Klop.

Liverpul je u poslednjem meču kiksnuo protiv Evertona, pa potpunu kontrolu u šampionskoj trci za sada ima Mančester siti, koji u slučaju da pobedi preostalih pet utakmica do kraja, uzima novu titulu.

BONUS VIDEO: GAE – Fejenord, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar