Žarko Lazetić i Nenad Lalatović Foto: Pedja Milosavljevic/Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Trener Radničkog iz Ništa Nenad Lalatović prozvao je trenera TSC-a Žarka Lazetića.

Nišlije su poražene u subotu u meču 19. kola Superlige sa 2:0 i nalaze se u sve težoj situaciji na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ:

Lalatović je najpre za Arenu sport rekao da je „sudiji naređeno da on (Lalatović) odmah bude isključen za prvu oštriju reakciju“.

Kasnije je trenera TSC-a optužio da nepotrebno diže tenziju, a potkačio je i njegovog brata Nikolu Lazetića.

„Gospodin Lazetić očigledno nije hteo sa mnom da vodi konferenciju, pošto obično sa svim trenerima vodi konferencije. Pokušao sam da popravim odnose, ali sa braćom Lazetić čovek ne može nikad da popravi odnose. To je tako, kako je. Pokušavam da spustim loptu, on je diže. Lako je sad dizati loptu kad ti jedan brat radi u Fudbalskom savezu, gde ga se sve sudije plaše, a drugi brat radi ovde. Pokušavam da budem fin i dobar, ali očigledno ima veliki strah od mene, ne sme da sedne pored mene“, rekao je Lalatović posle utakmice.

Nije zaobišao ni Dejana Filipovića iz Sudijske komisije, čiju smenu sa mesta predsednika traži Crvena zvezda.

„Gospodin Filipović je rekao sudijama na predavanju u Pazovi da kada gospodin Lalatović napravi reakciju, da me isključe. Prosto takve stvari se dešavaju u srpskom fudbalu da jedan trener ima svu slobodu i da prigovara sudiji a da drugi ne sme da kaže ništa“, kazao je Lalatović.

Radnički posle 19 kola sa 13 bodova zauzima tek 17. mesto u Superligi.

„Trenutno smo u nezgodnoj situaciji, moraćemo da dovedemo sigurno jedno pet, šest igrača da bismo izašli iz ovoga. Ne bih komentarisao fizičku spremu igrača, imamo dobar napad, dobru tranziciju, zadnja linija mora da se popravi. Doći će još igrača, ja ne volim da igram defanzivno, da izađem visoko“, rekao je trener Radničkog.

BONUS VIDEO: Postao golman jer je lenj i mrzelo ga da trči – srpski div mogao u Mančester, Zlatan mu je idol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar