Nikola Milenković u dresu Fjorentine na utakmici protiv Milana: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Nije imao sreće...

Fudbaleri Fjorentine izgubili su od Milana sa 2:1 u meču 15. kola Serije A, a pobedonosni pogodak za „rosonere“ postigao je štoper ekipe iz Firence, Nikola Milenković, u drugom minutu sudijske nadoknade.

PROČITAJTE JOŠ...

Igrači Milana su osvojili loptu na polovini Fjorentine, usledio je centaršut a golman tima iz Firence Pjetro Terićano je krenuo da je „pokupi“. Ipak, njen let je očajno procenio, umesto lopte naleteo je na Olivijea Žirua, nakon čega je zbunjenog Milenkovića pogodila u nogu i završila u mreži.

Kako je do kraja meča ostalo još dva minuta, Fjorentina nije uspela da dođe do pogotka i poravnanja, pa je Milan stigao do velike pobede.

Aktuelni šampion Serije A je imao prednost od 2. minuta preko Rafaela Leaoa, da bi rezultat poravnao Antonin Baran u 28. minutu iz kaznenog prostora.

Milan je ovom pobedom stigao do 33. boda i preuzeo drugo mesto od Lacija, dok Fjorentina, za koju je Luka Jović šansu dobio u završnici ali nije iskoristio jednu solidnu priliku, tačnije odbrana Milana je reagovala sjajno i sprečila preokret, pa je njegov tim pao na 10. mesto.

#social-embed_1

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Luka Jović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar