Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana razbili su Jedinstvo sa Uba u gostima sa 4:0 u drugom kolu Superlige Srbije.

Partizan je u Ubu poveo već u drugom minutu. Luka Radivojević je oborio Nemanju Trifunovića u šesnaestercu Jedinstva, a penal je sigurno izveo Bibars Natho.

Pročitajte još

Trifunović je u 27. minutu duplirao prednost crno-belih, posle asistencije Đorđa Jovanovića. Posle asistencije i nekoliko propuštenih prilika Jovanović je u drugom poluvremenu postigao dva gola, a oba puta mu je asistent bio Natho.

Posle dva odigrana kola Partizan ima maksimalan učinak, dok je Jedinstvo bez boda posle ubedljivih poraza rezultatom 0:4 od Crvene zvezde i Partizana. Ekipa Aleksandra Stanojevića slavila je nakon blamaže protiv Dinamo Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (6:2) u Lublinu.

U narednom kolu Partizan dočekuje Železničar, ali će pre toga u sredu ugostiti kijevski Dinamo u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (prvi meč 2:6). Jedinstvo sledećeg vikenda ide u goste lučanskoj Mladosti.

Пласман обезедио Sofascore

Jedinstvo Ub – Partizan 0:4

(Natho 2 penal, Jovanović 28, Jovanović 52, 65)

Stadion: Stadion Dragan Džajić; Sudija: Nikola Minaković

Jednistvo Ub: Jovanović – Bošković, Radivojević, Sisaj, Golubović – Fereira, Dimitrić, Miladinović – Perez, Milanović, Nagi

Partizan: Jovanović – Mujakić, Marković, Đurđević, Jovanović – Ariaga, Jurčević – Trifunović, Natho, Severina – Zahid

Jedinstvo Ub - Partizan 0:4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare