Foto: Starsport

Novi fudbaler Crvene zvezde Irakli Azarov uveren je da će njegov novi klub igrati Ligu šampiona.

Azarov je predstavljen na Marakani u nedelju popodne na poziciji levog beka, kao zamena za Milana Rodića na dugo deficitarnoj poziciji. Stigao je iz Batumija, a potpisao je petogodišnji ugovor.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veoma sam srećan što sam ovde i što sam deo velikog kluba. Radiću najbolje da bih pomogao timu da osvoji mnogo titula i bude uspešan i u Evropi“, rekao je Azarov na predstavljanju.

Otkrio je i da li je pričao sa nekim pre dolaska u Ljutice Bogdana.

„Naravno, pričao sam sa Markom Marinom i rekao mi je nekoliko stvari o Zvezdi. Znam da je to veliki klub. Mislim da ćemo igrati Ligu šampiona, jer je dobra ekipa, bolja od Makabija. Gledao sam neke utakmice i čini mi se da je dobro što sam deo tima“, kaže Azarov.

Odgovorio je i na pitanje koliko dobro poznaje Marina sa kojim se konsultovao.

„Znam da je Marin bio izvanredan fudbaler i deo nemačkog nacionalnog tima. Rekao mi je neke stvari o klubu, navijačima i činjenici da se tu stvarno jako trenira“, dodao je gruzijski bek.

Marin nije jedini za koje zna i za koje je čuo odranije, već su tu još neki prvotimci Zvezde.

Foto: Starsport

„Naravno, znam Aleksandra Kataija, Kingsa Kangvu, Milana Rodića. Zvezda ima kvalitetne igrače i verujem da će sve u budućnosti biti dobro“.

Svi saigrači su mu poželeli dobrodošlicu, a Azarov se ubrzo osvrnuo na to šta očekuje od onog sa kojim će se boriti za mesto u prvoj postavi.

„Znam da je Milan (Rodić) dobar igrač i da je odigrao mnogo mečeva u Zvezdi. Štošta želim da učim od njega i da ćemo zajedno sjajno sarađivati“, priča Azarov.

Foto: Starsport

O Dejanu Stankoviću, treneru Zvezde kaže da je bio slavan igrač i da se rezultatima već pokazao i kao trener.

„Nadam se da ću učiti i od njega i napredovati zahvaljujući njegovim savetima“, zaključio je Azarov.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Bajerna se obrukali, promašili prazan gol

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar