Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Švedski fudbaler je u ponedeljak objavio snimak na kom se vidi kako trenira, a trener Milana Stefano Pioli je dan kasnije opisao kako teče Ibrin oporavak.

Šveđanin ima problema sa Ahilovom tetivom i ona ga ovog puta odvaja od terena, ali ne namerava da prestane da igra fudbal i sa 40 godina. Naprotiv, ono što radi, ne mogu da postignu mnogi mlađi fudbaleri.

PROČITAJTE JOŠ:

Ibrahimovića je u derbiju Milana i Intera u subotu, golovima odmenio Olivije Žiru, što Ibru samo tera da radi još jače.

„Zlatan je kao lav u kavezu, ima motivaciju i ambiciju da pomogne timu na terenu i nada se da će se uskoro vratiti u igru. Neće biti dostupan za sledeći meč, ali videćemo za sledeće“, rekao je Pioli za Sportmedijaset.

Nije mogao da zaobiđe ni Francuza, koji je postigao dva pogotka protiv Intera.

„Olivije pokazuje svoju vrednost na terenu i radi ono što mu se kaže. Izvanredan je i kao fudbaler i kao čovek. Snažan je i pruža ključnu podršku ekipi“, naveo je Pioli.

Njegov tim, u kom odskora igra i Marko Lazetić, dosadašnji igrač Crvene zvezde, osvrnuo se i na predstojeći izazov, utakmicu protiv Lacija u Kupu Italije (sreda, 21.00) i spomenuo je Sergeja Milinković-Savića.

„Imaju veoma dobrog trenera i kvalitetne igrače. Njihovi napadački kvaliteti su impresivni sa Luis Albertom, Milinković-Savićem, Imobileom, Zakanjijem, Andersonom i Pedrom. Visok nivo. Moramo da budemo fokusirani da se branimo dobro i tako ćemo moći da stvorimo priliku i da njima napravimo probleme“, istakao je Pioli.

BONUS VIDEO: Kristijan Eriksen o odluci da se vrati fudbalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar