Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang oprostio se od kluba iz Ljutice Bogdana posle godinu dana.

Prošle godine je stigao kao veliko pojačanje, najskuplje u istoriji Zvezde za pet i po miliona evra iz Olimpijakosa, a sada je produžio u Fejenord za nešto više novca.

PROČITAJTE JOŠ:

Brzo je trudom i zalaganjem postao miljenik navijača i mnogima je posle godinu dana žao što je Korejac otišao, pa su mu mnogi već pisali da će se vratiti kad-tad.

Nije ni njemu bilo baš lako, pa se obratio navijačima emotivnom porukom nakon što je ozvaničeno da je kraj.

„Drage ‘delije’ i svi članovi zvezdaške porodice, pre svega, želim da vam se zahvalim što ste me doveli pre godinu dana dok sam prolazio kroz težak period. Hvala vam puno što ste mi dali priliku da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone, koji su bili prvi i drugi u mojoj karijeri. Hvala vam puno za nagradu ‘igrač sezone’ koju ste mi dodelili prošle godine. I mnogo vam hvala što ste napravili izvanrednu atmosferu na Marakani prošle srede, koja je bila moja poslednja utakmica u crveno-belom dresu“, počeo je Hvang.

On je poslednji meč odigrao u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Bode Glimta gde je Zvezda pobedila sa 2:0 i prošla u elitu.

Nakon meča, Hvang se srušio na travu stadiona „Rajko Mitić“ i tu je ostao da leži nekoliko minuta, kao da je znao ili predosetio da je kraj.

„Prošla je samo jedna godina otkako sam počeo da stvaram uspomene za ceo život sa vama. Ali, osećao sam se kao kod kuće zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružili. Večno ću vam biti zahvalan na tome. Bila mi je apsolutna čast što sam bio deo ovog velikog kluba. Na kraju, ne mogu da prestanem da se zahvaljujem svima vama. Upravi, treneru (Vladan Milojević prim. aut), trenerskom osoblju, pomoćnom osoblju, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu i navijačima. Ovaj klub će zauvek imati posebno mesto u mom srcu. Želim vam svima puno sreće i molim vas da dobro brinete o mom korejskom momku Seolu“, poručio je Hvang i „hvala“ napisao ćirilicom.

BONUS VIDEO: Fenomenalan gol Muse Beroua i nemoćan Predrag Rajković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare