Nejmar
Nejmar; Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Loša atmosfera pred meč sezone.

PSŽ igra ključni meč sezone u utorak u osmini finala Lige šampiona protiv Bajerna, a od ishoda tog meča zavisi cela sezona kluba sa „Parka prinčeva“. Pariški šeici su u klub ulili milijarde evra u cilju osvajanja Evrope, ali to se još nije dogodilo.

PROČITAJTE JOŠ

Kilijan Mbape sigurno neće igrati protiv Bavaraca, upitan je i Lionel Mesi, a šampion Francuske je u velikoj krizi igre i rezultata. Parižani su prošle nedelje u kupu eliminisani od Olimpika iz Marseja, imaju tri poraza u prvenstvu, a u prošlom kolu su za vikend izgubili od Monaka sa 3:1.

Ali još veći problem od rezultata je atmosfera u svlačionici, koju Nejmar iz dana u dan pogoršava. Brazilac je posle poraza od Monaka napravio pravi haos u jer se prvo posvađao sa saigračima, a potom nasrnuo na sportskog direktora Luisa Kamposa. Ovo nije prvi takav slučaj Nejmaru, ali mu je klub ranije često progledao kroz prste. Izgleda da više neće biti tako.

Le Parisien je saopštio da je PSŽ odlučio da je najbolje da Nejmar napusti klub jer unosi nepotrebne nemire u tim. PSŽ će ga na leto staviti na transfer listu. Nejmar je stigao u PSŽ kao veliki potpis pre skoro šest godina iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra.

BONUS VIDEO Nedimović ili Vidić? Pitali smo građane ko bi bolje vodio srpski fudbal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar