Foto: Facebook/NK Čepin

Užasni prizori.

Meč treće hrvatske lige se od spektkala na kraju pretvorio u horor, a vesti o incidentima na kraju duela gotovo su neverovatne i više podsećaju na neki film zombi apokalipse.

U susretu treće HNL lige grupa Istok, gostujući tim Graničar je minimalnim rezultatom savladao domaću Čepinu, ali se na kraju nije pričalo o rezultatu već o nemilim scenama.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi „Sportalo.hr“, sama utakmica je protekla u korektnom ponašanju svih na terenu uz čvrstu igru, ali su se nakon toga dogodile stravične scene.

Kondicioni trener gostiju Ivan Prnjak je nakon sportskog pozddrava dvojice glavnih trenera iznerviran provokacijama navijača odlučio da „odglumi“ Luisa Suareza i u naletu besa je odgrizao prst treneru domaćih Josipu Milardoviću koji je kao igrač ostavio dubok trag u elitnom rangu hrvatskog fudbala i stekao kultni status.

Osim njegovog ugriza, na terenu je nastala i prava tuča i pesničenje sa svih strana.

„Što se tiče ovoga posle utakmice, to je nešto nečuveno, kao posle svake utakmice, bez obzira šta se dešavalo na utakmici, čestitao sam kulturnom i sportskom treneru Graničara, a odmah posle toga i njegovom pomoćniku ili fizioterapeutu, koji je već počeo da me vređa. Reagovao sam i došlo je do tuče, što nije dobro, ali može da se desi u fudbalu, a onda me ugrizao onaj lik kome nije mesto nigde pored sportskih terena“, počeo je priču Milardović.

On je potom izneo detalje.

„Odgrizao mi je parče palca. Još sam na hitnoj, kada sam došao i rekao šta se desilo i da me je čovek ujeo, ljudi nisu mogli da veruju. Ceo život sam u fudbalu, svašta sam prošao i video, nervoza, tuče pa i tuče su stvari koje se dešavaju i mogu se tolerisati u određenim granicama, ali ujedanje nekoga zaista ne dolazi u obzir. Nedostaje mi jagodična kost, dobar deo nokta, srećom na snimku se vidi da kost nije oštećena. Nakon što me je ugrizao, poludeo sam i od besa i od bola, bio sam spreman na sve, bio sam potpuno van sebe, pre toga je bilo, koškanje koje se dešava. Zaista želim da istaknem da takvom čoveku, koji je spreman da nekome odgrize prst, nije mesto u sportu“, rekao je Josip Milardović za „Sportalo“.

BONUS VIDEO Haos u Roterdamu! Klasen raskrvavljen, prekid meča.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar