U četvrtak uveče su neki ljudi domaćeg fudbala uspeli da nas uvere da ovo nije dno, da može još gore.

U trenutku kada je trebalo slaviti novu sjajnu partiju Partizana koji je dva puta u sedam dana srušio Keln (2:0 u četvrtom kolu Lige konferencija), pravi navijači su imali još jednu brigu.

PROČITAJTE JOŠ

Dobro poznato lice na stadionima i u prostorijama u Humskoj je pretučeno i to od strane obezbeđenja voljenog kluba. Nesrećni navijač se samo našao u obračunu dve struje, jedne koja ne želi da ode dok brod tone (uspešno se skrivaju iza smena trenera i ostalih članova rukovodstva) i druge struje kojoj, kako su sami nekako procenili, pripada i ovaj čovek čija je jedina krivica što voli Partizan.

Dalibor Petrović (37), koji godinama prati mečeve fudbalskog, košarkaškog i odbojkaškog kluba, u ranim popodnevnim časovima je prebijen u prostorijama Fudbalskog kluba Partizan.

n godinama dolazi u prostorije tri pomenuta kluba i pred utakmice dobije karte da gleda klub koji voli.

Dalibor je ušao da bi uzeo propusnice za utakmicu Partizana, nakon čega je obezbeđenje krenulo da ga tuče, da se iživljava na njemu.

Odmah nakon incidenta, Dalibor je prevezen u Urgentni centar, u kome je bio u periodu od 14 do 20 časova.

Dalibor je uspeo da uključi telefon i snimi čitavu situaciju. Na snimku se čuje se bolno jaukanje, ali i rečenica obezbeđenja, koja mu poručuje „ide kod Ostoje“.

Oglasio se i Ostoja Mijailović, predsednik JSD Partizan, koji je jasno poručio.

„Dragi Dalibore, dok je pravih Partizanovaca ti nikad nećeš biti sam! Verujem da i tebe kao i sve nas od udaraca više boli nepravda i osećaj da nas neko deli na podobne i nepodobne, a samo zbog svojih fotelja! Neće moći, neće proći! Neka sledeći put kukavice napadnu mene!“, poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO Navijača Partizana dovoze na urgentni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar