Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

In-Beom Hvang, fudbaler Crvene zvezde iz Južne Koreje, ostavio je jak utisak na navijače, koji žele da ostane i naredne sezone u klubu.

Hvang je bio jedan od najboljih pojedinaca Zvezde u sezoni za nama, a klub sa Marakane osvojio je duplu krunu i tako popravio utisak iz Evrope.

Nakon poslednjeg kola i pobede nad Čukaričkim (4:1) u šampionatu Srbije, fudbaleri Zvezde su zajedno sa navijačima uspehe proslavili na Kalemegdanu, a na Hvanga je ta atmosfera ostavila poseban utisak.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je veoma duga i teška sezona. Završili smo sa dva trofeja, pa je ovo najposebnija sezona koju sam imao u karijeri. Velika zahvalnost Crvenoj zvezdi, ‘delijama’ i ljudima koji su me podržavali iz Koreje“, napisao je Hvang na engleskom.

Međutim, iznad toga se našla poruka na korejskom, a na kraju iste stoji:

„Vidimo se u junu na prvom meču sezone.“

I navijači u komentarima mole Hvanga da ostane u Zvezdi, a videćemo kakve će ponude stizati za njega i da li će hteti da u crveno-belom dresu odigra bar još jednu sezonu.

Kako je otkrio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, Zvezda je dala Hvangu reč da će ga pustiti u slučaju ponude iz neke od liga „petice“, jer mu je velika želja da zaigra na tom nivou.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar