Foto: Printscreen Youtube / FS Beograda

Fudbalski klub Rad ponovo je reagovao zbog incidenta koji se desio na utakmici sa Zemunom.

Dva beogradska kluba sastala su se u nedelju i meč je prekinut nakon što je golman Rada Luka Martinović napadnut od strane navijača Zemuna i pošto mu je ukraden šal sa gola, a onda i posle tuče navijača Rada s policijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Banjički klub je u subotu uveče naveo da je utakmica prekinuta jer je Martinović dobio više udaraca po glavi kada je otišao da vrati šal i da su ga tukli huligani sa fantomkama.

Nedugo potom se pojavila i fotografija tog incidenta, a „građevinari“ su u međuvremenu pokazali i lekarski nalaz golmana koji je morao u Urgentni centar zbog zadobijenih povreda.

„Da li je ovo organizacija i bezbednost naše dece?! Organi reda, gde ste? Kako je moguće da niko nije pokušao da spreči incident? Da li ova lica sa fantomkama smeju da budu na terenu? Je l’ je normalno da se naši navijači masakriraju pošto su želeli da zaštite igrače jer policija to nije uradila? Posle svega ovoga, doneta je odluka da utakmica može biti nastavljena, a da se pre toga tribine nisu ispraznile“, naveli su iz Rada uz fotografiju prebijanja golmana.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd)

Nakon što je izbio čitav incident, fudbaleri Rada nisu hteli da igraju, a iz kluba su isprva naveli da su se opravdano bojali za svoju bezbednost.

Podsetili su i da je reč uglavnom o maloletnim fudbalerima i da zbog toga nisu hteli da ćute. Zemun je u trenutku prekida utakmice, posle svega 17, 18 minuta fudbala vodio sa 2:0.

BONUS VIDEO: Ronaldov 13. gol na 13 utakmica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar