Foto: anagrozdanovicc Instagram Screenshot

Imamo novi par na javnoj sceni, za mnoge potpuno neočekivan.

Nikola Vasiljević, golman Crvene zvezde, i Ana Grozdanović, političarka koja se nalazi u Socijalističkog partiji Srbije, ozvaničili su vezu.

PROČITAJTE JOŠ

Grozdanović je poslednjih meseci često bila na mečevima Zvezde, pa su mnogi posumnjali da je pronašla izabranika na stadionu „Rajko Mitić“.

Bila je među 25.000 navijača koji su protiv Novog Pazara slavili titulu. Golman crveno-belih je nekoliko puta menjao Milana Borjana na mečevima tokom sezone.

Zanimljivo je da su oboje rođene Nišlije. Vasiljević je igrao u Slobodi iz Užica, zatim u Radničkom, a probio se u Radniku iz Surdulice kada je 2019. zadužio opremu Zvezde. Bio je na pozajmicama u Radniku, Proleteru i Napretku.

SPS influenserka je od 18. godine u ovoj stranci, a članica je glavnog odbora SPS, predsednica komisije za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport, te predsednica omladine SPS za opštinu Crveni Krst.

Nakon što se članica Glavnog odbora SPS-a iz Niša Ana Grozdanović pohvalila da je građanima na ulici delila po 5.000 dinara i da je novac dobilo njih 100, iz Agencije za sprečavanje korupcije kažu da će proveriti navode iz medija, kako bi utvrdili da li je prekršen Zakon o finansiranju političkih aktivnosti.

Grozdanović je delila novac, blokčiće, olovke i priveske, pohvalila se time na Instagramu i istakla da to finansiraju ljudi koji ne vole da njihova imena budu u javnosti, a misteriozne donatore nazvala je i “dragim prijateljima”.

Iz Agencije za sprečavanje korupcije odgovorili su Južnim vestima da će utvrđivati da li postoje povrede Zakona.

Grozdanović je privukla pažnju javnosti i kada je, takođe na Instagramu, tražila da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom, ali i kada je objavila da je obezbedila posao i platu od 50.000 dinara samohranim majkama koje su joj pomagale tokom predizborne kampanje, pišu Južne vesti.

BONUS VIDEO Svi golovi i asistencije Džuda Belingema u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare