Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

E, moj Dragane, Piksi, Stojkoviću, šta si doživeo... Kako je moguće Dragane Stojkoviću da si kao trener preko noći postao - kusur.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Bio si „desetka“, Martin Vaskez još ne može da pronađe pravi put u životu zbog onog čuvenog zalamanja 1990. na Svetskom prvenstvu u Italiji, kada si ga poslao u nedođiju, bespuće.

Da ništa više nisi uradio na terenu, zaslužio si ulogu fudbalske zvezde. Što i jesi. Tako je bar rekao tvoj klub Crvena zvezda, ali i svi oni koji bar malo znaju šta je magija u fudbalu.

Kakav si trener o tome ćemo tek da pišemo. Za sada, da se razumemo, nismo oduševljeni.

I kako je moguće Dragane Stojkoviću da si kao trener preko noći postao – kusur.

PROČITAJTE JOŠ

Dok si nas vodio na velika takmičenja i otvarao japanske fabrike s predsednikom Srbije bio si legenda. Bio si legenda i kada si pristao da produžiš ugovor dok je nacija bila u euforiji, jer si nas odveo opet na neko veliko takmičenje, a sada posle neuspeha na Evru 2024. postao si Vučićev mali za podizanje rejtinga.

Iskreno, to si i zaslužio. Jer Vučić voli da maltretira saradnike.

Nisi ti prvi, ni poseldnji, ali realno jesi postao njegov saradnik.

To si i sam priznao posle katastrofe u Kataru.

„Šta me briga ko šta misli, ja imam podršku onog od kojeg treba da je imam“, izjavio je Stojković u jednom podkastu.

Možda će te on sutra i pustiti da „popraviš stvari“, smilovaće se da ostaneš selektor, kao što se smilovao i za Nebojšu iz Beograda (Nebojša Stefanović, p.a.), Dijanu Hrkalović, i druge, ali prvo sada moraš da prođeš kroz toplog (medijskog) zeca.

Da bi bio odaniji i zahvalniji.

Dragan Stojković Piksi i Aleksandar Vučić Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Čoveče, pa tebe su lakše i brže spremni da puste niz vodu od Slaviše Kokeze, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza koji je „spremao valjda neki atentat“.

I bićeš kusur zato što si ćutao dok su ti Branislava Nedimovića, nekog bivšeg besmislenog ministra, nametali kao „upravnika“ u FSS, dok su ti sugerisali koga bi bilo poželjno pozvati na EURO 2024. Možda ti veruješ da si odlučivao sam, evo i mi ti verujemo, ali „oni“ tvrde da nije baš tako. I to pričaju na sva usta.

Razmisli, Dragane, otkud danas tri oglašavanja predsednika Srbije o fudbalskoj reprezentaciji.

Da li je moguće da u Srbiji nema za predsednika većih problema od fudbala, pa mora da svaki čas daje neku izjavu o Piksiju i Evru 2024.

Pa mora, Piksi, jer si danas laka meta.

EURO 2024

„Stojković je odveo našu reprezentaciju i na Svetsko i Evropsko prvenstvo, ali nismo zadovoljni time. Oni čekaju, kako oni kažu, pustićemo da se Vučić odljuti za jedno tri-četiri dana, pa ćemo onda da razgovaramo. A ono što sam saopštio su stabilne i temeljne odluke koje imaju veze sa tim kako vidim srpski sport. Kao što radimo mnogo hala, nacionalni stadion, kad ulažemo novac, hoćemo da vidimo rezultate“, rekao je Vučić.

Eto, pustićemo svi da se Vučić odljuti, pa da vidimo šta će da odluči.

Da sam Piksi, podneo bih večeras ostavku i otišao uzdignutog čela.

Nisam uspeo, „ali sam dao sve od sebe“, što bi rekli fudbaleri.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare