Foto: Starsport

Na sedištima u svlačionici, neposredno pre utakmice sa Radnikom, igrače Crvene zvezde je dočekala poruka "delija".

Navijači su njon želeli da kako piše u poruci „fudbalere podsete za koji klub igraju“.

Na papiru sa porukom bili su istaknuti grb i logo „delija“, a pismo igračima dostavljeno je na maternjem jeziku. Marko Stamenić je poruku dobio na engleskom, Žan Filip Kraso na francuskom i ostali na srpskom jeziku.

PROČITAJTE JOŠ

Poruku navijača crveno-belih prenosimo u celosti:

„Pišemo ovo da biste vi koji ne znate gde ste došli i šta je za nas Crvena zvezda shvatili. Zbog grba koji danas nosite, neki su gubili živote, ostavili svoju mladost na tribinama, kako na našem tako i na raznim drugim stadionima. Takođe, vi koji ste tu godinama, morali biste da se setite svega iz prošlosti“, stoji na početku poruke.

Krajnje je vreme da shvatite koju težinu ima dres koji nosite i da nije dovoljno samo da kažete da ste se trudili. Klub za koji igrate ima dušu. Nije to neki lažni Mančester siti koji misli da sve parama može da se kupi, ili neki veštački Lajpcig. Ovo je Zvezda! Zvezda je život!

Danas pokušajte od početka, shavtite da ste deo velike priče, tradicije, da želimo da vas za deset godina pamtimo kao majstore fudbala koji su podigli naš klub na još veći nivo. Izađite danas na teren i budite deo nas. Verujte, svideće vam se! Kad svi sumnjaju u tebe, izađi i pokaži im da greše!“, pisalo je u poruci.

BONUS VIDEO Iranac u gužvi ošamario Mitrovića, upleo se i Neymar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar