Foto:TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Barak Bahar je navodno predao tužbu FIFA protiv Crvene zvezde, potvrđeno je izraleskom portalu "One".

Prema pisanju Izraelaca, nije Bahar jedini koji je podneo tužbu, već su tu i njegovi pomoćnici, koji su sa njim bili u Zvezdi – Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid.

„Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA“, navedeno je na portalu „One“.

PROČITAJTE JOŠ:

Bahar i njegovi pomoćnici traže od Crvene zvezde više miliona evra za plate koje nisu isplaćene na vreme, kao i sve što im sleduje za preostale zarade po ugovoru od tri godine.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde je nakon otkaza Baharu istakao da će ga beogradski klub plaćati dok ne nađe novi posao, ali verovatno ni na Marakani nisu baš očekivali da će doći do sudskog spora.

Bahar sada pokušava da zaštiti svoja prava, kao i njegovi pomoćnici, a u narednim danima i nedeljama očekuje se i odluka FIFA.

Izraelski mediji, konkretnije sajt „Israelhayom“, naglasio je da je menadžer Baraka Bahara prilikom skalapanja dogovora insistirao da nema klauzule o raskidu i da Crvena zvezda mora da plati sve doskorašnjem treneru.

Isti medij istakao je da je Baharova plata milion i po evra neto, ne računajući bonuse.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare