Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Crvene zvezde Barak Bahar očekuje i bolju igru i više navijača svog tima na utakmicama crveno-belih.

Zvezda je u nedelju savladala Napredak sa 4:0 u drugom kolu Superlige i to posle 5:0 protiv Vojvodine minulog vikenda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Počeli smo utakmicu bolje nego prethodnu, postigli tri gola u prvom poluvremenu, a u nastavku igre želeli da budemo još bolji, međutim, nije to lako, jer je pitanje pobednika već bilo rešeno. Moramo da nastavimo u ovom ritmu“, rekao je Bahar posle utakmice.

Dodaje i da je podloga bila dobra, iako su se niz stepenice Marakane slivali slapovi vode zbog pljuska u Beogradu.

„Siguran sam da bi bilo više navijača da je vreme bilo bolje, no, zahvaljujem se svima koji su došli i bodrili nas… Za nekoliko dana nas čeka nova utakmica, biće teško gostovanje, tako da se spremamo za to“, konstatovao je trener Zvezde.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tvrdi da njegov tim može bolje i pored onoga što smo već videli, a protiv Napretka je isprobao drugačiju formaciju od ustaljene. Ovakve promene prema njegovim rečima znače da bi se videlo koliko je ko spreman da odgovori izazovima, što će biti posebno važno u Ligi šampiona.

„U svakoj utakmici menjamo nešto, sve zavisi. Treba mi što više igrača koji su raspoloženi i u takmičarskoj formi, želim da mogu da računam na ceo tim“, priča Bahar koji je pohvalio Srđana Mijailovića i Omrija Glazera.

„Glazer uvek ima impresivnu intervenciju, dve po meču i to nije puno posla, ali je bitno da drži kontinuitet. Odlično je odbranio zicer u finišu“, zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO: Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar