Foto: Instagram/angelcorrea32

Teški dani za zvezdu Argentine.

Reprezentacija Argentine je u decembru posle toliko čekanja postala prvak sveta što je bilo ostvarenje sna za mnoge fudbalere kao i čitavu naciju.

Erupcija strasti i radosti bila je nešto neviđeno i igrači i navijači su nedeljama slavili uspeh karijera.

Ipak, za Anhela Koreu sada su nastupili najteži trenuci u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Čitavu karijeru je imao samo jedan cilj da svoju majku materijalno obezbedi i učini je ponosnim, ali je doživeo težak udarac.

Posle duge borbe sa rakom, preminula je Marsela Martinez, majka fudbalera Atletiko Madrida.

Izgubio je oca kada je imao 10 godina. Pred smrt mu je obećao da će postati vrhunski fudbaler i igrati za reprezentaciju. I uspeo je.

Ubrzo su ga zadesile dve nove tragedije, kada je imao 12 i 14 godina, ostao je bez dva brata koji su pronađeni mrtvi.

Kada je postao profesionalac, Angel je preuzeo na sebe da izdržava celu porodicu. Koliko ceni svoju majku pokazao je pre dve godine kada se ošišao kako bi podržao njenu borbu protiv raka.

A kada je potpisao za Atletiko 2014. godine, dijagnostikovan mu je srčani problem koji je mogao da završi njegovu karijeru.

Jorgandžije su platile njegovu operaciju, a samo nekoliko meseci kasnije popularni Anđelito je bio spreman da igra. Zato ga njegov ožiljak na grudima, odmah ispod tetovaže, stalno podseća na sve što je prošao u životu.

Međutim, koliko god se trudio i pokušavao, ono najteže i najgore nije uspio izbjeći. Sa nepunih 30 godina ostao bez oba roditelja.

Prije nekoliko sedmica je po treći put postao otac nakon što je ponovo dobio kćerkicu. Uživao je u velikoj sreći i radost, ipak danas je stigla tužna vijest na koju nije bio sretan.

BONUS VIDEO Haos u Roterdamu! Klasen raskrvavljen, prekid meča.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar