Alba sledeće sezone izvesno neće igrati u Evroligi, a šta to znači za Crvenu zvezdu i Partizan pričali smo u podcastu "Pick and roll" na Nova.rs.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Do kraja Evrolige ostala su još dva kola i čeka nas ludnica, Partizan više ne zavisi samo od sebe, Zvezda može da pokvari planove, a još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Večiti su izgubili u 32. kolu, crno-beli na svom terenu od Olimpijakosa sa 69:74, dok su crveno-beli stali nadomak čuda protiv Reala u Madridu – 101:94.

Šta za večite znači to što će izgleda Alba igrati u Evrokupu sledeće sezone i kako se to održava na izgled Evrolige, u kojoj će mesto tima iz Berlina zauzeti osvajač Evrokupa? Upravo ta informacija stigla je u finišu sezone…

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je to sada sjajna vest gledajući budućnost Partizana i Crvene zvezde u Evroligi. I samo da ne dočekamo onu ratnu zonu u finalu ABA lige, ako će samo jedan tim da ide u Evroligu. Voleo bih da to bude jasno pred finale Jadranske lige, da bi se izbeglo ono ratno stanje koje će se stvoriti ukoliko samo jedan klub bude imao prolaz“, rekao je Miroslav Berić, a probao je i da proda prvoaprilsku foru da je Željko Obradović odbio novi ugovor, dok se čeka produžetak saradnje trofejnog stručnjaka i crno-belih.

Ko s kim igra do kraja Evrolige, ko bi mogao da iznenadi, čemu se nadaju Fenerbahče i Olimpijakos, da li Barselona ili Panatinaikos mogu da ispadnu iz četiri najbolje ekipe? Prognozirao je Mića Berić i potencijalna iznenađenja za 33. kolo, pa da li Bajern zaista može da baci PAO na kolena u Minhenu…

Jedino je sigurno da nas čeka haos i da malo toga može da se predvidi, jer je i dalje otvoreno čak devet od prvih 10 pozicija na tabeli, samo je Real zakucan na vrhu. Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Novica Veličković kao niko o Nemanji Bjelici i šta je sve mogao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar