Željko Obradović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Željko Obradović obratio se javnosti pred meč Partizana i Reala (četvrtak, 20.45) u okviru drugog kola Evrolige i istakao probleme i kvalitete rivala.

Istakao je šta će biti ključno za „parni valjak“ kako bi mogao da ugrozi madridskog velikana.

PROČITAJTE JOŠ

„Znamo šta je Real i koliko je to dobar tim. Spremali smo da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku, svesni smo svih kvaliteta i naših kvaliteta. Razgovarali smo sa igračima i imali tri dobra treninga kao pripremu za meč. Želimo da igramo na način na koji smo igrali zadnju utakmicu i onu u Vitoriji, potrebna nam je koncentracija svih 40 minuta – to je ono što nam je falilo“, poručio je Obradović.

Fakundo Kampaco je suspendovan zbog „nedostatka poštovanja prema sudijama„, ali je dobra vest za Real što se vratio Mario Hezonja koji je propustio tri susreta i izgubio osam kilograma.

„Kampaco izuzetno utiče na igru Real Madrida, ali imaju takav sastav da svi ostali igrači mogu da preuzmu tu njegovu ulogu i to je izuzetan kvalitet. To je ekipa koja ima najveće ambicije, da bude prvak Evrope. Igrao Kampaco ili ne nije velika razlika, radi se o fantastičnom igraču. Hezonji sve kvalitete znamo, jedan je od najboljih šutera u evropskoj košarci i naravno da je on i te kako bitan igrač Reala.“

Potvrdio je i kakav je zdravstveni status tima.

„Nepromenjeno je sve. Ovde će ostati Ajzea Majk i Dimitrijević“, završio je Obradović.

BONUS VIDEO Izjava Željka Obradovića 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar