Miloš Teodosić je odigrao jednu od najboljih utakmica u životu, ali je jedan momenat sa druge strane aut linije privukao veliku pažnju.

Plejmejker Crvene zvezde je sasuo Makabiju 27 poena uz 14 skokova u pobedi sa 98:92 u 16. kolu Evrolige, ali je imao i jedan tajm-aut kada je dopunjavao ideje Janisa Sferopulosa.

PROČITAJTE JOŠ

Posebno je zanimljivo kakav nadimak ima za Rokasa Giedraitisa, ali i sa kakvom željom insistira na svim detaljima.

„Moramo da idemo na skok. Roki (Rokas Giedraitis, prim. aut.), da li vidiš ovde“, mahao je rukom Teodosić i dopunjavao savate Sferopulosa.

Dakle bio je mozak na terenu, ali i van njega i tako pomogao Džoelu Bolomboju da dođe do rekorda karijere, da Majk Tobi odigra najbolji meč u dresu Zvezde… Dopunite niz.

„Igrali smo kao tim, svih 10-11 igrača koliko je trener koristio. Svi su pokazali energiju. Tobi je imao četvrtinu gde je bio sjajan, Rokas, Hanga, Deki… Tako treba da igramo. Uvek neko treba da iskoči i preuzme odgovornost. Zbog drugih momaka sam bio u situaciji da dođem do toliko asistencija. Ne želim da pričam o sebi. Ovo je način na koji ćemo stići do ritma i momentuma“,  rekao je Teodosić posle susreta.

BONUS VIDEO Top 10 poteza utakmice Makabi – Crvena Zvezda 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar